Apostolova: BE dëshiron të krijojë vende të reja të punës

Apostolova: BE dëshiron të krijojë vende të reja të punës

Përfaqësuesja e Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalya Apostolova, ka vizituar projektet që BE-ja ka financuar në komunën e Zveçanit, me kosto prej 2.85 milionë euro. Tha se përmirësimi i kushteve të jetës së qytetarëve dhe hapja e vendeve të reja të punës është prioritet i BE-së./21Media