Ju prezantojmë disa prej tyre

Ju prezantojmë disa prej tyre

Krishtlindjet kaluan, por tani po afron Viti i Ri dhe sigurisht që jeni duke menduar për dhuratat që do t’ua dhuroni familjarëve apo miqëve në këtë festë.

Është e vërtetë që dhuratat i pëlqejnë të gjithë, por në shumë raste ato përfundojnë nëpër cepa dollapësh që nuk hapen asnjëherë.

Andaj ne do t’ju ndihmojmë që të mos gaboni këtë herë.

Më poshtë keni të listuara disa dhurata të cilat tanimë janë bërë të zakonshme dhe shumicën prej tyre njerëzit i blejnë vetë nuk presin t’ua dhurojë dikush.

1. Zbukurime për shtëpi

2. Fotografi të personalizuara për mur

3. Mbajtësja e çelësave

4. Batanije e thurrur

5. Këllëf (case) i telefonit

6. Kartolina

7. Reçel shtëpie

8. Veshje me figura të babadimrit apo elfëve./21Media