Fabrika e tekstilit punëson 500 gra nga rrethina e Vitisë

Fabrika e tekstilit punëson 500 gra nga rrethina e Vitisë

Në Viti filloi punën fabrika e tekstilit “Vitex” që aktualisht ka punësuar 150 gra, kurse deri në shtator numri i të punësuarave rritet në 500. Fabrika është hapur në partneritet me investitor gjerman dhe i tërë prodhimi dedikohet për eksport./21Media