Elizabeth Hurley thjesht mahnitëse 

Elizabeth Hurley thjesht mahnitëse 

Ndonëse Elizabeth Hurley është në moshën 51-vjeçare, ajo vazhdon të duket shkëlqyeshëm dhe këtë gjithsesi e dëshmon edhe përmes rrjeteve shoqërore.

Ajo ka bërë fotografi me kostume të larjes, të cilat i ka reklamuar vetë.

Ylli i serisë “The Royals” për pamjen e saj ka marrë vetëm komplimente të fansave, ndërsa shumica e komentuesve e kanë pyetur nëse është ende e lirë.


3F0078BE00000578-0-image-a-118_1491483344352Capture