Librat më të shitur “Unë jam Malala” dhe “Gorillat që si pamë”

Librat më të shitur “Unë jam Malala” dhe “Gorillat që si pamë”

Ka përfunduar edicioni i XIX i panairit të librit “Prishtina 2017” dhe e veçanta e këtij edicioni ishte rritja prej 30% e shitjes së librave.

Autori më i kërkuar shqiptar edhe në këtë edicion ishte Veton Surroi me librin e tij “Gorillat që s’i pamë” përderisa libri më i shitur ndërkombëtar ishte ‘Unë jam Mala’./21Media