Apeli i Sindikatës

Apeli i Sindikatës

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës i ka bërë apel Ministrisë së Punës, Inspektoratit të Punës dhe pronarëve të kompanive që në këto ditë të nxehta që po mbretërojnë në Kosovë ta ruajnë shëndetin e punëtorëve.

Për çdo lëndim apo edhe diçka më të rëndë, Sindikata do të akuzoj drejtpërdrejt këta akter për mos respektimin e kushteve të punës. Mund të gjenden mënyra që punëtorët të ruhen nga këto temperatura të larta”, thuhet në apelin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat drejtuar këtyre institucioneve./21Media