U vlerësua lart veprimtaria e tij ushtarake për çlirim dhe bashkim kombëtar

U vlerësua lart veprimtaria e tij ushtarake për çlirim dhe bashkim kombëtar

Në 70- vjetorin e martirizimit të Mulla Idriz Gjilanit, në Gjilan u mbajt simpoziumi “Mulla Idriz Gjilani me bashkëluftëtarë në mbrojtje të Shqipërisë etnike”. U vlerësua lart veprimtaria e tij ushatarke për çlirim dhe bashkim kombëtar.