Disa nga filmat më të shikuar të të gjitha kohërave

Disa nga filmat më të shikuar të të gjitha kohërave

Revista “Seventeen” ka renditur 8 filmat më të shikuar të shkrimtarit Nicholas Sparks, tregimet e të cilit ndjekin një formulë: Djali dhe vajza bien në dashuri, dikush vdes, zbulohet një sekret i madh dhe në fund bëhet disi çifti përfundon së bashku.

“Nicholas Sparks është mbreti i dramave romantike. Njeriu është një legjendë; edhe nëse nuk e keni parë ndonjë nga librat e tij të kthyer në filma, ju e dini se do t’ju bëjnë të qani.”, shkruhet në artikullin e shkruar.

Lista e filmave më të shikuar sipas “Seventeen”:

“THE NOTEBOOK”

image

“A WALK TO REMEMBER”

image

“DEAR JOHN”

image

“THE LUCKY ONE”

image

“THE LAST SONG”

image

“THE BEST OF ME”

image

“THE LONGEST RIDE”

image

“SAFE HAVEN”

image

Formula e Sparks-it për të krijuar filma të mirë dramë-romancë është më e suksesshme se e shkrimtarëve të tjerë dhe novelat e tij arrijnë të realizohen edhe në filma./21Media

Përktheu dhe përshtati rtv21.tv