Veseli tha se kauza e Kosovës ishte e drejt dhe e domosdoshme dhe mbështetja e SHBA-së kurrë nuk do të harrohet

Veseli tha se kauza e Kosovës ishte e drejt dhe e domosdoshme dhe mbështetja e SHBA-së kurrë nuk do të harrohet

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli në seancën solemne për senatorin amerikan, John McCain, tha se Kosova do të jetë një simbol i fuqisë dhe vlerave të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Veseli tha se kauza e Kosovës ishte e drejt dhe e domosdoshme dhe mbështetja e SHBA-së kurrë nuk do të harrohet.

Ai tha se Qeveria jonë është e qytetarëve dhe për qytetarin.

”Kosova do të jetë një simbol i fuqisë dhe vlerave të mikut tonë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pra do të jetë një shembull i përkushtimit tuaj në nevojë në mbarë botën“, tha ai