Ende nuk dihet se kur do të ftutet në treg

Ende nuk dihet se kur do të ftutet në treg

Herën e fundit që Ferrari ofroi opsionin më të lartë në super-veturën e tij ishte viti 1998. Nga 355 Targa, prodhuesi italian nuk e ka përdorur këtë funksion, vetëm për blerje apo variante me një çati të ngurtë në modelet e saj me motorë V8 në 488 GTB dhe 488 Spider.

Kjo së shpejti mund të ndryshojë me një vështrim në aplikimin për patentë të Ferrarit me dizajnin e ri të Tagger në Zyrën Evropiane të Patentave.

Ende nuk dihet se kur modeli i ri mund të futet në treg, por spekulohet për fillim të vitit 2019, në Gjenevë.