Thaçi: Këtë vit do të zhbllokohet dialogu me Serbinë.-Avdullahu: E ardhmja e dialogut, e paqartë.-Greicevci: Duhet gjithëpërfshirje në dialog 

Thaçi: Këtë vit do të zhbllokohet dialogu me Serbinë.-Avdullahu: E ardhmja e dialogut, e paqartë.-Greicevci: Duhet gjithëpërfshirje në dialog 

Viti 2020 mund të jetë viti marrëveshjes finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, me njohje reciproke. Kështu ka deklaruar, presidenti i vendit, Hashim Thaçi. Por, njohësit e zhvillimeve janë skeptik se ky proces mund të përfundoje brenda këtij viti, duke pas parasysh kushtëzimin e Serbisë me  heqjen e taksës së vendosur nga Qeveria e Kosovës.(E përgaditi- Burim ZARIQI)./21Media