Mbase edhe ju i keni parë shpesh në postimet apo storiet e ndjekësve

Mbase edhe ju i keni parë shpesh në postimet apo storiet e ndjekësve

Ka pak njerëz që nuk duan të jenë pjesë e modës. Përdoruesit e rregullt të rrjetit social vendosin qindra miliona foto, duke u përpiqur të marrin sa më shumë pëlqime që të jetë e mundur. Shumica e tyre janë aq tipike dhe të ngjashme, saqë tashmë fillojnë të duken të bezdisshme, përcjell rtv21.tv

Sasitë e tyre janë aq të larta sa njerëzit që punojnë me statistikat ndoshta mund të bëjnë baza të të dhënave të plota rreth tyre dhe psikologët mund të gjurmojnë tipare të zakonshme të karakterit.

Më poshtë ju sjellim disa nga llojet më të zakonshme të fotografive që do të bëjnë të thoni: “Çfarë, kjo përsëri?”./21Media