Disa gjëra i shqetësojnë edhe pse nuk i shprehin

Disa gjëra i shqetësojnë edhe pse nuk i shprehin

Burrat duken aq të fortë dhe vendimtar sa mendojmë që ata nuk kanë komplekse, por megjithatë, edhe ata i kanë disa ”sekrete”, të cilat cilat i shqetësojnë ata.

Janë disa gjëra për të cilat në të vërtetë shqetësohen shumica e djemve edhe pse nuk e shprehin ato.

Si duket trupi i tyre

Përvojë të vogël në marrëdhënie

Flokët

Lartësia

Ushqimi

Shprehja hapur e emocioneve

Sa partnerë kishte një vajzë para tij

Marrëdhënia me të dashurën e tij./21Media