Sa jeni vigjilent?

Sa jeni vigjilent?

Aftësia për të parë edhe detajet më të vogla është shumë e dobishme. Ka disa situata që nuk kërkojnë fuqi, por vëmendje dhe vigjilencë.

Në këtë artikull, ju do të gjeni fotografi që nuk kërkojnë njohuri të matematikës apo shkencës, por patjetër do të sfidojnë vëmendjen tuaj.

Më poshtë ju sjellim një provë për ju, që do të tregojë se sa jeni të fokusuar./21Media

Çdo foto përmban një gabim. Sa shpejt do të jeni në gjendje ta zbuloni atë?

1. Trafiku i rrugës

2. Tastiera

3. Hyrja në dyqan

4. Kampi në pyll

5. Këpucët në hyrje

7. Stacioni i autobusit (ky ilustrim ka 2 gabime)