A mund t’i dalloni emoji-t e çuditshëm në këtë foto?

1 min read

A mund t’i dalloni emoji-t e çuditshëm në këtë sfidë të ndërlikuar që po bën xhiron në TikTok?
Nuk është aq e lehtë sa mund të duket.

Krijuesi i videos Sol Glitnir u ka dhënë përdoruesve vetëm dhjetë sekonda që të përpiqen ta gjejnë atë.

Gjetja e qenit të çuditshëm midis emoji -ve të tjerë nuk është e lehtë me një kohë kaq të kufizuar.

Dhe emoji i qenve rebel ka një ndryshim shumë të vogël.

Kjo e bën edhe më të vështirë përcaktimin e saktë./21Media