Një detyrë për ata që janë më të vëmendshëm, në foto ka mbi 20 gabime

Një detyrë për ata që janë më të vëmendshëm, në foto ka mbi 20 gabime

Dëshironi të ndiheni si një detektiv i vërtetë? Shikoni këtë foto me vëmendje dhe përpiquni të kuptoni nëse gjithçka në këtë foto është në vendin e duhur.

Në fotografinë e më poshtme duhet t’i gjeni mbi 20 gabime. Nuk është aq e lehtë sa mund të duket në shikim të parë, kështu që bëhuni gati të jeni të vëmendshëm dhe të zbuloni misterin, përcjell rtv21.tv

Këshillë: Kushtojini vëmendje logjikës së asaj që po ndodh në foto. Ka shumë detaje të vogla që nuk mund të ekzistojnë në realitet (për shembull, hidhni një sy në fushë).

 1. Era fryn në drejtime të ndryshme në të njëjtën kohë: tymi shkon në të djathtë ndërsa degët mbështeten në të majtë.
 2. Nuk ka sezon specifik: disa pemë janë të pa gjethe, ndërsa të tjerët kanë gjethe.
 3. Fushat janë mbjellur dhe pastruar në të njëjtën kohë.
 4. Kali ecën në drejtim të fushës tashmë të lëruar.
 5. Nuk ka njeri që të mbajë parmendën.
 6. Vetëm pemët rriten në fushë.
 7. Pisha e lartë ka degë të ndryshme pemësh.
 8. Drita e diellit shkon në drejtime të ndryshme: hijet e njeriut dhe të qenit bien në anët e ndryshme.
 9. Portat kanë hije të valëzuar e jo të drejtë.
 10. Portat kanë 5 vija horizontale, por hija ka vetëm 4.
 11. Portat nuk kanë ndonjë pajisje tjetër për ta hapur atë.
 12. Shkurrja rritet drejt në gardh.
 13. Shtëpia nuk ka derë.
 14. Perdet janë të vendosura jashtë dritareve.
 15. Njeriu është shumë i madh në krahasim me shtëpinë.
 16. Qeni është shumë i madh në krahasim me delet.
 17. Një dele nuk ka një këmbë.
 18. Një dele ka një bisht të zi që duket si bisht i një qeni.
 19. Delet bëhen më të vogla shumë shpejt në perspektivën e dhënë.
 20. Disa objekte nuk kanë një hije.
 21. Objekti është i rrethuar vetëm nga njëra anë.
 22. Liqeni është më i lartë se horizonti.
 23. Karroca me sanë është padyshim shumë më e lartë se burri.
 24. Karroca në pjesën e përparme mungon një rrotë dhe një dorezë (nëse është e prishur atëherë pse do të qëndronte në mes të hambarit).
 25. Oxhaku në çati është bërë nga materiali i njëjtë si vetë çatia. /21Media