Nënat dhe bijat që duken si binjake

Nënat dhe bijat që duken si binjake

Është shumë e natyrshme që fëmijët të duken si prindërit e tyre dhe nuk do të habiteni kur miqtë tuaj të thonë se ju dukeni shumë si nëna juaj.

Kjo shihet nga disa imazhe të shpërndara në rrjete sociale, në të cilat disa vajza duken vërtet si të ishin binjake me nënat e tyre.

Më poshtë ju sjellim disa foto, në të cilat vajzat duken shumë si nëna e tyre ose anasjelltas. A mund t’i qëlloni cilat janë cilat pa i lexuar mbishkrimet?/21Media

Nga e majta në të djathtë: bijat, 7, 14, 15, 17, dhe nëna e tyre, 38

Nënë, 39 vjeç dhe vajza e saj e bukur

Cindy Crawford dhe kopja e saj e saktë – vajza Kaia

Gjeneratë magjike: Reese Witherspoon dhe Ava Phillippe

Mund të besoni se kjo e re në të majtë është nëna e këtyre vajzave?