Sa mund të jetë i dëmshëm larja në pishinë për gratë shtatzëna ?

Sa mund të jetë i dëmshëm larja në pishinë për gratë shtatzëna ?

Noti në ujë me klor është i sigurt gjatë shtatzënisë, në fakt, është e rekomandueshme për të ushtruar gjatë shtatzënisë ndërsa sa i përket punës së klorit është ta dezinfektojë pishinën dhe ta mbajë të pastër nga bakteret e dëmshme.

Megjithëse mendohej se uji me klor mund të shkaktojë defekte të lindjes, ekspertët i mohojnë këto duke thënë se nuk janë të bazuara në ndonjë dëshmi.

Nuk keni pse të brengoseni për beben apo veten tuaj, shijojeni notin në pishinë./21Media