AAK- PSD shfaq planin për arsim

AAK- PSD shfaq planin për arsim

Duke cilësuar si një sektor që është dëmtuar më herët, AAK- PSD treguan planin për arsimin.

Driton Çaushi u zotua se ky koalicion do të nisë një veting për stafin akademik në arsimin e lartë.

Ai tha se do të bëhet hetim sa i përket plagjiaturës dhe marrjes së masave ndaj atyre që kanë bërë një gjë të tillë.

Po ashtu AAK- PSD premtoi arsim të lartë falas

Sa i përket arsimit parafillor dhe fillor ai Çaushi tha se synojnë kontroll rutinore mjekësore dhe shujta të shëndetshme./21Media