Grupi parlamentar i AAK-së ka zëvendësuar deputetët nëpër komisionet parlamentare

Loading...

Grupi parlamentar i AAK-së ka zëvendësuar deputetët nëpër komisionet parlamentare

Me propozimin e GP të AAK-së për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare u vendos që deputeti  Muharrem Nitaj të jetë kryetar i Komisionit për Bujqësi, të cilin e kryesonte Daut Haradfinaj, ndërsa ky i fundit do të jetë anëtar i Komisionit për Punë të Brendshme në vend të Muharrem Nitajt.

Si dhe deputeti Muharrem Nitaj do të jetë anëtar i komisionit për Zhvillim Ekonomik, në vend të deputetit Gani Dreshaj.

“U miratua ndërrimi i deputetëve”, tha kryesuesi i seancës.

Seanca po vazhdon me zgjedhjen e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media./kallxo