Sipas Abazit, Ahmeti nuk e ka përcjellur vijën programore të VV-së

Sipas Abazit, Ahmeti nuk e ka përcjellur vijën programore të VV-së

Haki Abazi i ftuar në emisonin “Argument Plus” foli edhe për 80 paditë e ngritura për liderin e LDK-së Isa Mustafën sa ishte kryetar i Prishtinës.

Abazi deklaroi se paditë janë ngritur nga kryetari aktual i Prishtinës, Shpend Ahmeti , i cili sipas tij nuk e ka përcjellur programin e VV-së.

Ato padi janë ngritur nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti i cili realisht u pa se nuk ishte Vetëvendosje që nga fillimi, e përdori VV-në për të ardhur në pushtet. U pa që nuk kanë qenë nga ai në mënyrë të sinqertë nuk e ka përcjellur vijën politike dhe programore të VV-së kanë qenë relalisht obrtruksione për fitimet e veta”, tha Abazi. /21Media