Komisioni për Buxhet dhe Financa mbajti takim konsultativ me akterët relevantë, për çështjen e Kartonit të gjelbër

Loading...

Komisioni për Buxhet dhe Financa mbajti takim konsultativ me akterët relevantë, për çështjen e Kartonit të gjelbër

Në këtë takim u tha se  mos anëtarësimi i Kosovës në OKB po e pamundëson pajisjen me Karton të Gjelbër. Ndërsa u theksua se  si çështje që ka mbetur për tu plotësuar për paisje me karton të gjelbër është  numri i madh I veturave të pasiguruara. Për këtë u kërkua që shumë shpejt të gjendet një zgjidhje alternative për çështjen e kartonit të gjelbër./21Media