Investime të shumta me shifra të mëdha

Investime të shumta me shifra të mëdha

Këngëtarja e njohur nga Shkupi, Adelina Tahiri vëmendje shumë të madhe i kushton pamjes së saj të jashtme.

Veshjet e saj janë gjithmonë nga markave më të njohura në botë si Louis Viton, Channel dhe Hermes.

Ajo përsëri ka bërë shopping nga këto marka, ndërsa ka ekspozuar në Instagram qeset firmato mirëpo nuk ka treguar se çka ka blerë. /21Media