Pantina: AAK, PDK dhe LDK e kanë krijuar dhe po e mirëmbajnë korrupsionin

Pantina: AAK, PDK dhe LDK e kanë krijuar dhe po e mirëmbajnë korrupsionin

Partia Socialdemokrate në një konferencë për media prezantoi  disa pika për luftimin e korrupsionit. Kjo parti opozitare  vlerëson se transparenca është një ndër sistemet më të mira në luftën kundër korrupsionit. Kryetari i kësaj partie, Shpend Ahmeti tha se luftimi i korrupsionit është prioritet i PSD-së./21Media