Intervistë me deputetin e AAK-së, Ahmet Isufi

Intervistë me deputetin e AAK-së, Ahmet Isufi

Ndërkohe, Këshilli Drejtues i AAK-së i drejtuar nga kryetari i kësaj partie njëherësh kryeministër i Kosovës Ramsh Haradinaj ka votuar tri pika që  lidhen me procesin e dialogut me Serbinë. Shefi i Grupit parlamentar të AAK-së Ahmet Isufi ka thënë për televizionin tonë se njëra nga pikat është se taksa e vendosur për prodhimet e Serbisë dhe Bosnjës nuk hiqet derisa Serbia ta njoh pavarësinë e Kosovës./21Media