Vlerësohet vepra e Nexhip e Ferat Dragës dhe Aqif Blytës

Vlerësohet vepra e Nexhip e Ferat Dragës dhe Aqif Blytës

Nën patronatin e presidentit Hashim Thaçi, u mbajt akademi për 100 vjetorin e organizatës politike “Xhemijet”, ku figurat kryesore të kësaj periudhe ishin Nexhip e Ferat Draga dhe Aqif Blyta. U tha se periudha mes dy luftërave botërore ishte periudha më e vështirë për Kosovën./21Media