Konferencë në 100 - vjetorin e lindjes së akademik Ajetit

Konferencë në 100 – vjetorin e lindjes së akademik Ajetit

Instituti Albanologjik në Prishtinë dhe Instituti  I  Gjuhësisë dhe Letërsisë në Tiranë, organizuan konferencë shkencore në nder të 100 -vjetorit të lindjes së akademik Idriz Ajeti . Në këtë konference u tha se me 70 vjet karrierë shkencore sa ndërtoi akademike Ajeti , arriti të krijoi  edhe historinë e Institutit Albanologjike të Prishtinës./21Media