Paraqiten skicat e pikturave të Ferrit në tapiceri

Paraqiten skicat e pikturave të Ferrit në tapiceri

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes Akademik Rexhep Ferrit,  hapi ekspozitën e tij të radhës në Galerinë e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës. Edhe në këtë ekspozitë, Ferri dëshmoi autoktonitetin e krijimeve të tij me ri sjelljen e skicave të tij të hershme në tapiceri. Ky fakt, sipas të pranishmëve është shumë i rëndësishëm për rikthimin e kësaj forme të shprehjes artistike e cila ishte harruar./21Media