AKB kërkon nga subjektet politike program ekonomik të mirë për vendin

AKB kërkon nga subjektet politike program ekonomik të mirë për vendin

Aleanca Kosovare e Bizneseve mbajti konferencë për medie me temën “Zedhjet e Kosovës 2019 dhe efekti i tyre në ekonominë e vendit”. Kryetari i AKB-së, Agim Shahini,  foli rreth efektit ekonomik të zgjedhjeve si dhe lidhur me shpenzimet e subjekteve politike në këto zgjedhje. Shahini ka theksuar se parametrat e punësimit ishin të paktë në krahasim me vitet e kaluara./21Media