Ende nuk dihet për gjendjen shëndetësore të shoferit

Ende nuk dihet për gjendjen shëndetësore të shoferit

Një aksident komunikacioni ka ndodhur sot në fshatin Mazgit të Obiliqit.

KP mëson se aksidenti ka ndodhur në hyrje të autostradës në fshatin Mazgit, ndërsa policia e njofton se është vetaksident.

Vetura është rrokullisur, kurse nuk dihet më shumë për gjendjen shëndetësore të shoferit dhe shkaqet që kanë ndikuar në aksident.