Ngasësi i veturës i markës Golf ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar me veturën e tij

Ngasësi i veturës i markës Golf ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar me veturën e tij

Një aksident ka ndodhur sot në fshatin Shkabaj të Obiliqit. Mësohet se deri te aksidenti ka ardhur pasi që ngasësi i veturës i markës Golf ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar me veturën e tij.

KosovaPress mëson se nga ky aksident ka të lënduar, por nuk dihet sa është numri i tyre.

Deri më tani as Policia nuk ka informata për këtë aksident.