E pabesueshme, por e vërtetë

E pabesueshme, por e vërtetë

A e gjeni artin klasik paksa të lidhur me kohën moderne? Apo kemi njerëz që udhëtojnë në kohë?

Këta njerëz mbetën të habitur kur zbuluan sozinë e tyre identike në pikturat e vjetra!

Këtu është një listë e këtyre udhëtarëve të dyshuar të kohës që i ka ‘shkelur’ një veturë pranë binjakëve të tyre të ruajtur në pikturat e vjetëra, transmeton rtv21.tv.

Por fjalët nuk do ta bëjnë atë drejtësi, kështu që më mirë lëvizni poshtë dhe shikoni fotografitë./21Media