Aktivitetet ilegale sportive!

1 min read

MKRS, FFK dhe FBK po punojnë për zgjidhje

Organizimi i aktiviteteve ilegale sportive në pjesën veriore të Kosovës vazhdon të jetë një preokupim për Ministrinë e Kulturës, Rinisë e Sportit si dhe për federatat e sporteve kryesore në vend. Këto institucione bëjnë të ditur që po punojnë për të gjetur zgjidhjen e këtij problemi./21Media