Fillojnë në ora 08:00 me ngritjen e flamurit para institucioneve shtetërore

Fillojnë në ora 08:00 me ngritjen e flamurit para institucioneve shtetërore

Të hënën bëhen 12 vjet që kur Kosova është shpallur shtet i pavarur dhe sovran. Në shënim të këtij përvjetori institucionet e vendit do të organizojnë aktivitete të ndryshme që nga ora 08:00 e mëngjesit me ngritjen e flamurit para institucioneve të vendit ndërsa do të përmbyllet në orët e mbrëmjes me pritjen shtetërore./21Media