Lista e aktorëve më të mirë të serialeve turke

Lista e aktorëve më të mirë të serialeve turke

Serialet turke mbledhin  përpara ekranit çdo mbrëmje shumë shqiptar, duke mbajtur për disa orë të “mbërthyer” në ekranin televiziv, falë dramës dhe emocioneve që jepin ato.

Të veçantë këta seriale nuk i bënë vetëm ngjarja që ka për brenda, por edhe aktorët kryesorë të cilët me interpretimin e tyre kanë rrëmbyer zemrën e femrave shqiptare.

Nëse i ndjek serialet turke dhe i adhuron aktorët turk do ju pëlqejë lista e aktorëve më të mirë të serialeve turke që keni më poshtë./21Media

         Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları

          Kıvanç Tatlıtuğ

          Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları

           Kenan İmirzalıoğlu

           Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları

          Çağatay Ulusoy

 
         Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
         Halit Ergenç
        Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
          Barış Arduç
         Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
         Burak Özçivit
        Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
        Tolgahan Sayışman
         Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
         Murat Yıldırım
         Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
         Aras Bulut İynemli
          Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları
          Engin Akyürek