Në role ata paraqiten si më të rinj

Në role ata paraqiten si më të rinj

Personazhet e disa librave të preferuar, shpesh bëhen pjesë e filmave. Padyshim, mosha e aktorëve nuk është e njëjtë me moshën e personazheve. Për shembull, diferenca e moshës mes Audrey Hepburn dhe personazhit, Holly Golightly është 14 vjet.

Vasily Livanov e luajti rolin si Sherlock Holmes, përderisa ishte 17 vjet më i vjetër sesa personazhi.

Më poshtë iu sjellim fotografitë e disa aktorëve./21Media

1. Audrey Hepburn (Holly Golightly)

2. Richard Madden (Robb Stark)

3. Michelle Fairley (Lady Catelyn)

4. Aidan Gillen (Petyr Baelish)

5. Rory McCann (Sandor “the Hound” Clegane)

6. Vasily Livanov (Sherlock Holmes)

7. Leonardo DiCaprio (Frank Abagnale)

8. Jonathan Pryce (Don Quixote)