Në kulmin e karrierës ata janë larguar nga ekrani

Në kulmin e karrierës ata janë larguar nga ekrani

Një rol i mirë që mbahet mend nga ana e publikut është një fitore e madhe për aktorët të cilët duan të depërtojnë në botën mediatike, mirëpo poashtu e vështirë të “dalësh” nga ky rol.

Ka disa aktorë të cilën me një rol kanë arritur kulmin e karrierës dhe më pas janë larguar nga ekranet televizive.

Më poshtë keni disa prej tyre./21Media

Jennifer Grey

Edward Furlong

Robert Patrick

Mary-Kate dhe Ashley Olsen

Jason Mewes

Mark Hamill

Jake Lloyd

Wesley Snipes

Macaulay Culkin