Aktorët bëjnë shumë për të marrë një rol

Aktorët bëjnë shumë për të marrë një rol

Ata janë në gjendje që për hir të rolit të ndryshojnë plotësisht imazhin e tyre, të rruajnë kokën, të fitojnë peshë dhe madje të ndryshojnë gjininë e tyre.

Më poshtë keni një listë të aktorëve që portretizuan me mjeshtëri njerëz të gjinis së kundërt./21Media

Angelina Jolie

Gael García Bernal

Eddie Redmayne

Cillian Murphy

Adam Sandler

Elle Fanning

Hilary Swank

Robin Williams

John Travolta

Dustin Hoffman