Jim Carrye akuzohet për vrasjen e ish të dashurës

Jim Carrye akuzohet për vrasjen e ish të dashurës

Nëna e ish të dashurës së Jim Carrye, e fajëson atë për vdekjen e së bijës. Për këtë Birigid ka ngritur padi ndaj aktorit ku kërkon që ta paguajë çdo muaj më 372 mijë dollarë.

Carrye mohon të jetë fajtor për vdekjen e ish të dashurës dhe po ashtu ka deklaruar se nuk mund ta përballojë shumën të cilën ka kërkuar Brigid për shkak të gjendjes së tij shëndetësore./21Media