Për më shumë se tri dekada është në show biznes

Për më shumë se tri dekada është në show biznes

Karmen Elektra (45) vazhdon të jetë ende atraktive dhe të “tronditë” fansat me bukurinë e saj.

Për shkak të dekoltesë së bujshme, ajo ishte në qendër të vëmendjes në ndarjen e shpërblimeve të filmave “CineFashion” në Los Anxhelos.