Aktorja e njohur po qëndron në Prishtinë

Aktorja e njohur po qëndron në Prishtinë

Ekipi i serialit shumë të shikuar “Nusja nga Stambolli” sot ka arritur në Kosovë.

Bëhet fjalë për aktoren e njohur, Semra Dinçer e njohur për publikun nga ky serial, e cila po qëndron në Kosovë së bashku me një aktor dhe një porducent të disa prej serialeve të njohura në Turqi.

Aktorja ka ardhur për një mundësi bashkëpunimi në Kosovë, të cilën do ta zbulojë ekskulzivisht këtë shtunë në emisionin “21Gradë” të RTV21.

Semra Dinçer përveç kësaj, ekskluzivisht për RTV21 do të tregojë edhe gjëra tjera rreth karrierës së saj./21Media