Kishte bërë shumë ndërhyrje në fytyrë, tani është penduar

Kishte bërë shumë ndërhyrje në fytyrë, tani është penduar

Aktorja e njohur amerikane, Melanie Griffith ka treguar se është penduar që ka bërë shumë ndërhyrje kirurgjike.

Ajo ka thënë se këtë e ka kuptuar pasiqë njerëzit kanë filluar të flisnin dhe për këtë fakt është ndier e lënduar për ndërhyrjet e shumta që kishte bërë në fytyrë.

”Isha aq e lënduar sa shkova te një mjek për të hequr të gjitha ndërhyrjet që kisha bërë në të kaluarën. Fatmirësisht, tani ndihem më normale”, tha  aktorja 59-vjeçare.

Ndryshe, Melanie ishte pjesëmarrëse në episodin e dytë të filmit Fifty Shades of Grey.

Image result for melanie griffith 2017

SHPËRNDAJE

Facebook
Twitter