Gjykata i jep 30 ditë shtesë prokurorisë për plotësimin e aktakuzës

Gjykata i jep 30 ditë shtesë prokurorisë për plotësimin e aktakuzës

Gjykata Themelore në Prishtinë e pranoi kërkesën e Prokurorisë Speciale për vazhdimin e afatit për plotësimin e aktakuzës së “rastit të veteranëve”. Këtë informatë për RTV21 e dha Gjykatën Themelore në Prishtinë si dhe kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi. Gjykata Themelore e Prishtinës, më 10 tetor e kishte kthyer mbrapa aktakuzën e Prokurorisë për “Rastin e  Veteranëve” me arsyen se ajo nuk ishte e kompletuar./21Media