U mbajt konferencë “Ndotja e ajrit në Kosovë dhe perspektiva e Agjendës 2030”

U mbajt konferencë “Ndotja e ajrit në Kosovë dhe perspektiva e Agjendës 2030”

Ndotja e ajrit e cila me uljen e temperaturave është aktualizuar, u diskutua në konferencën organizuar nga Instituti për Politikë Zhvillimore INDEP, në partneritet me Ekipin e Kombeve të Bashkuara. U kërkua që kjo çështje të jetë ndër prioritetet kryesore të qeverisë së ardhshme./21Media