Blakaj: Alarmante përdorimi i drogave nga fëmijët

Blakaj: Alarmante përdorimi i drogave nga fëmijët

Qendra për Këshillim dhe trajtim të varësisë, “Labyrinth” ka ngritur alarmin për rritjen e përdorimit të drogës nga të rinjtë. Sipas drejtorit të kësaj qendre Safet Blakaj, përdorimi i heroinës ka rënë dukshëm, mirëpo është rritur përdorimi i Marihuanës dhe Kokainës.

Kështu u tha në tryezën “Drogat tek te rinjtë dhe programet parandaluese”, që u mbajt në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë./21Media