Gjykimi i katër deputetëve të Vetëvendosjes për hedhje të gazit lotsjellës në Kuvend

Gjykimi i katër deputetëve të Vetëvendosjes për hedhje të gazit lotsjellës në Kuvend

Është mbajtur seanca e radhës ndaj katër deputetët e Vetëvendosjes për gazin lotsjellës të hedhur në Kuvend. Trupi gjykues ka vendosur që deputeti Albin Kurti dhe deputetja Donika Kadaj-Bujupi të qëndrojnë në paraburgim. Trupi Gjykues ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes për lirim e tyre. Seanca e radhës është caktuar të mbahet me 20 dhjetor./21Media