Problemi ekziston në më shumë se 37 mijë vetura në SHBA

Problemi ekziston në më shumë se 37 mijë vetura në SHBA

Prodhuesi italian Alfa Romeo ka tërhequr modelet Giulia dhe Stelvio Quadrifoglio në SHBA për shkak të problemeve të motorit.

Rrjedhja nga gypat e ftohtësit mund të shkaktojë mbinxehje të njësive të fuqishme (2.9 litër twin-turbo) që kanë rreth 500 kuaj fuqi, andaj mund të shpërthejë zjarr. Për fat të mirë, një mosfunksionim u regjistrua në vetëm 674 njësi në SHBA, duke kërkuar zëvendësimin e zorrës.

Por, nga ky problem më shumë janë të prekur Giulia dhe Stelvina me një agregat më të vogël 2.0-litërsh me 280 kuaj fuqi.

Problemi ekziston në më shumë se 37 mijë vetura vetëm në SHBA.