"Këtu ndahen dhent dhe dhitë"

“Këtu ndahen dhent dhe dhitë”

Enver Bytyqi menaxheri i qendrës më të madhe të votimit ne Prizren, 2042A,  thotë se gjithçka është duke shkuar sipas planifikimeve dhe është në kontroll, përveç një alivanosjeje që i ka ndodhur një vëzhguesi.

Ndërsa qytetarët thonë se nga zgjedhjet presin të kenë shëndetësi, arsim dhe punësim më të mirë, përderisa ftojnë të gjithë qytetarët e tjerë që të kryejnë obligimin e tyre sepse sipas tyre “këtu ndahen dhent dhe dhite”./21Media