Allagjozoski bëri apel deri te kompanitë që të ndihmojnë me donacione

Allagjozoski bëri apel deri te kompanitë që të ndihmojnë me donacione

Ndërtimet e reja prej para katër vjetëve në Teatrin popullor të Maqedonisë dhe Muzeun arkeologjik i shfaqin problemet e njëjta së bashku me objektet e ndërtuara para 50 ose 60 vjetëve, vlerësoi sot ministri i Kulturës Robert Allagjozovski, shkruan tv21.tv

Në konferencën për shtyp të konvokuar me rastin e problemeve që u paraqitën në institucionet pas motit me reshje, ministri Allagjozovski theksoi se u janë dhënë orientime drejtorëve që si më shpejt ta sanojnë situatën.

Theksoi se kryerësit, organet mbikëqyrëse dhe shërbimet profesioniste do të duhet të marrin përgjegjësi.

Ministri Allagjozoski bëri apel deri te kompanitë që të ndihmojnë me donacione ose të intervenojnë në institucione.