Një nga qytetet më të vizituara nuk është ashtu siç duket

Një nga qytetet më të vizituara nuk është ashtu siç duket

Amsterdami gjatë natës shndërrohet në ‘xhungël pa ligj’, madje edhe policia është e paaftë kur është fjala për krimin dhe dhunën.

Rreth 18 milionë turistë vizitojnë çdo vit Amsterdamin, që është shifër më e lartë se numri i banorëve në Holandë dhe autoritetet kanë vendosur një numër dënimesh për “ngacmimet publike”, shkruan shtypi britanik.